ängelmeddoldahorn.blogg.se

Mitt liv, min vardag, småplock ur livet. Händelser, tråkiga som roliga. Livets växlingar. Förändringar. Tankar.chokladälskare, mamma till två utflugna "barn". hundägare. kärbo ..dvs kär i min särbo. Recept på kakor, lycka och en o annan köttbit,

Bråda dagar

Publicerad 2014-12-21 11:03:53 i Vardagshändelser o annat skoj,

Nåja , lite stress blir det kanske. Har ju knäcken som ska kokas ikväll. I morgon ska de sista julklapparna inhandlas , de sista kakorna bakas och på Tisdag ska skinkan griljeras, jansson fixas och det ska hinnas med att fika med min käre far. Men attans vad jag njuter av att ha semester hela veckan.

juletid

Publicerad 2014-12-17 22:07:00 i Vardagshändelser o annat skoj,

Stilla ro o frid...
 
Ja snart i alla fall. Jag har nog aldrig längtat så mycket efter julen som jag gör just i år. Vet faktiskt inte vad det beror på.
 
Kanske är det för att det är första julen i nya lägenheten eller så kanske det är för att jag för en gångs skull inte känner någpn som helst julstress i år.
 
Barnen har ju flyttat hemifrån, de är vuxna nu. De kommer båda två "hem" på julafton med sina respektive men sedan åker de hem till sig och jag o gubben far hem till honom. 
 
Har lärt mig genom åren att julen blir vad man gör det till och tack o lov så har mina barn exakt samma inställning. Huvudsaken att vi får vara tillsammans o äta god mat..... OCH frossa i godis :)
 
Sen att Zanna envisas med att hon SKA ha sin julklapp i julstrumpan , precis som alla andra julaftnar *L* .
 
Lägenheten är pyntad..klapparna ligger under granen, ja nästan alla i alla fall, jag har några kvar som inhandlas på måndag. Men nu är det bara det "vanliga" julstöket kvar. Maten ska inhandlas o lagas. 
 
Känner ingen stress bara en underbar känsla av längtan.
 
 
Någon mästerfotograf är jag inte o mobilkameran är under all kritik. Men granen är grann *L*
 
 
Ser fram emot julmiddagen 
 
Men måste säga att jag saknar lägenheten jag o barnen bodde när de var mindre. En underbar lägenhet i en gammal ombyggd affär.
 
Det köket älskade jag. 3,5 meter i takhöjd o stora fönster.
 
 

Liknande inlägg

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela