ängelmeddoldahorn.blogg.se

Mitt liv, min vardag, småplock ur livet. Händelser, tråkiga som roliga. Livets växlingar. Förändringar. Tankar.chokladälskare, mamma till två utflugna "barn". hundägare. kärbo ..dvs kär i min särbo. Recept på kakor, lycka och en o annan köttbit,

slarviga jag!

Publicerad 2015-05-05 19:16:26 i Vardagshändelser o annat skoj,

Alltså jag kan inte begripa att jag är så slarvig med att överhuvudtaget uppdatera bloggen. Urusel är jag. Men å andra sidan har jag väl inte haft så mycket intressant att prata om än heller. Dagarna går på som vanligt, jobbar hela dagarna, åker hem, går ut med hundar,äter mat, ligger i soffan o glor på tv tills det är dags att krypa i säng...dag ut o dag in. Helgerna händer det väl lite mer på, sista tiden har vi väl mest varit hemma och försökt få ngn ordning på gård o hus. Det är mycket som ska få plats nu när vi ska bo under samma tak. Men det är sånt där man får ta pö om pö.

Inte lätt att slå ihop två hem där båda redan har ALLT och då menar jag ALLT. Vet inte hur många osthyvlar, smörknivar, brödrostar o gud vet vad som vi har mer än det trippla av. Det är då en himla tur att jag kan ta ut en del till sommarstugan.

Men snart är sommaren här då blir det lite mer uteliv o annat skoj. Alla bilträffar och cruisingar vi redan har planerat att åka på.Den enda smolken i glädjebägaren är att vi bara får två veckors semester tillsammans i år. Visserligen snäppet bättre än förra året då vi inte fick en enda semesterdag ihop. :)

Träna har jag knappt börja med.. men vi peppar varandra. Ett litet delmål har jag satt upp. Fem kilo ska bort innan den 25 maj.. frågan är om jag lyckas.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela