ängelmeddoldahorn.blogg.se

Mitt liv, min vardag, småplock ur livet. Händelser, tråkiga som roliga. Livets växlingar. Förändringar. Tankar.chokladälskare, mamma till två utflugna "barn". hundägare. kärbo ..dvs kär i min särbo. Recept på kakor, lycka och en o annan köttbit,

SEMESTER

Publicerad 2015-07-27 20:57:56 i Vardagshändelser o annat skoj,

Och inte bara semester från jobbet utan även från bloggen.... Förr var jag väldigt noga med att uppdatera min blogg (den gamla) www.skrothandlarnsdotter.bloggplatsen.se Men nu för tiden glömmer jag bort bloggen hela tiden. 
 
Det händer att jag funderar på att återgå till den gamla men samtidigt... så nä.. som jag skrev i den innan jag bytte portal, den gamla blev så spretig och innehöll så många dåliga minnen. Mycket bättre att börja om på ny kula istället.
 
Som sagt, nu är det semester. De första två veckorna har bara regnat bort. Fy så tråkigt det är.
Har varit ute i sommarstugan (farmor o farfars gamla stuga som min far numera äger men som jag använder) har inte gjort annat än legat på soffan o läst de här två veckorna, inte mycket mer än så iaf. Det går ju inte att göra något ute när det bara regnar och regnar hela tiden.
 
Sen har jag lite grann tappat sugen över att vara där ute. Det är lite svårt att få någon känsla för stugan då jag inte kan göra som JAG vill eftersom det inte är min stuga. Gubben o jag har funderat på om vi inte ska skaffa en egen så småningom. Hälsingland lockar väldigt mycket. Dit vill vi båda två. Så vi får se om det enbart blir en sommarstuga eller om vi helt enkelt köper ett åretruntboende uppöver.
 
Spänd av förväntan är jag. Det är nära nu. Lille Benjamin (dotterns lilla bebis i magen) har redan fixerat sig och hennes mage har sjunkit ner nu. Så det kan vara dags vilken dag som helst. BF är ju lite osäkert där.
 
Var hem till junior med sambo igår och fick klappa på den andra bebismagen *L*. Farmor/mormor längtar något så otroligt mycket nu .
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela